Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA lygoje toliau tęsiasi laisvųjų agentų medžioklė. Pastiprinimą pavyko surasti ir prasčiausiai praėjusio sezono komandai Filadelfijos „76ers“.

Pensilvanijos ekipa pasirašė trejų metų 27 milijonų JAV dolerių vertės kontraktą su atakų organizatoriumi Jerrydu Baylessu.

27 metų 191 cm ūgio krepšininkas pastaruosius dvejus metus vilkėjo Milvokio „Bucks“ marškinėlius.

Anksčiau jis yra atstovavęs Bostono „Celtics“, Memfio „Grizzlies“, Toronto „Raptors“, Naujojo Orleano „Hornets“ bei Portlando „Tral Blazers“.

Praėjusį sezoną Baylessas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 10,4 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
abcdef
tikrai geras pastiprinimas ypac tokiai komandai. dar jei koki viena gera zaideja pasiims + naujokai jaunimas ir ziurek jau ne absoliutus autsaideriai :D
2016-07-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.