Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Neseniai sutartį dar vieniems metams su San Antonijaus „Spurs“ komanda pratęsęs Timas Duncanas, panašu, keičia savo sprendimą.

„Yahoo Sports“ skelbia, kad 40-metis vidurio puolėjas labai rimtai svarsto paskelbti apie karjeros pabaigą.

Pasak pranešimo, Duncanas jau kalbėjosi apie tai su „Spurs“ atstovais ir artimais draugais, o savo apsisprendimą ketina paskelbti artimiausiu metu.

Ši neoficiali žinia yra tarsi priežastis, kodėl San Antonijaus klubas laisvųjų agentų turguje įsitraukė į kovą dėl Pau Gasolio.

Duncanas „Spurs“ gretose praleido 19 sezonų, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 19 taškų ir atkovodavo po 10,8 kamuolio.

Pastarąjį penkissyk NBA čempionas rinkdavo po 8,6 taško ir atkovodavo po 7,3 kamuolio.

Komentarai:
Anonimas
Tai gsw i olimpiada reik siusti laimetu auksa stopodova

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-05
Atsakyti
pleee
perskaicius naujiena sir komentarus kokia isvada kilo... NBA panaseja i LKL! Tampa tokia lyga, kai finalu dalyviai nuspejami :)
2016-07-05
-3
Atsakyti
kkkk
A ko ten baugu. Warriors vs Cavs trecias finalas bus paeiliui, kiti tik atzais sezona ir susizers po n daugiau milijonu nei iki tol.

Kadangi Duncanas jau turi milijonu, tai nemato prasmes zaisti del titulo, kurio iskovoti sansu nera. nebent uz minimuma eitu i kazkuria is tu 2 komandu.
2016-07-05
+1
Atsakyti
Makarosasosas
Nei Cirko artistai (nei teatro artistai, ir netgi nei maximos krovikai) profesionaliu krepsininku komandos yra nepajegus iveikti - net jei sutlktu viso pasaulio negatyva i savo galveles :)
2016-07-05
Atsakyti
Makarosas
kai tokie sudai dedasi nba, kai zvaigzdes jungiasi i all-star komandas, kaip kad lebrono heat ar KD gsw, tai ir as pabaigciau karjera. Nes jau sportinio principo jokio nebeliko, NBA gali likti zaisti tik cirko artistai
2016-07-05
+1
Atsakyti
Mvp
Geriausias visu laiku sunkusis krastas. Praktiskai be konkurencijos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-05
-2
Atsakyti
VinCarter15Nu butu labai gaila ir kiek netiketa, nors kita vertus pats laikas pakelta galva iseit. Prisijungus gasoliui dabar galetu del ziedo dar rimciau pagalvoti aisku.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Kad Duncanas pastaruosius 4 metus kovojo del ziedo. Dabar manau kaip tik laikas jam jau pasitraukt, po tai kai Gasolis prisijungs ir Durantas parsidave.
2016-07-04
+2
Atsakyti
Nu butu labai gaila ir kiek netiketa, nors kita vertus pats laikas pakelta galva iseit. Prisijungus gasoliui dabar galetu del ziedo dar rimciau pagalvoti aisku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-04
+1
Atsakyti
kk
legenda...

idomu ka ims spurs, nes truputi baugu, westo ner, timo nebus gal, conley nepaeme, kd ne, suolas ne kazka, tonis ne toks, manu irgi, leo su lamarcusu temps??? noretusi ziedu, bent jau su gsw pakonkuruot
2016-07-04
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.