Nuotr.: Fotodiena.lt/D.Pipas
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas

Liepos 16 dieną Palangoje startuos naujas krepšinio projektas 2x2. Šiuo turnyru siekiama priminti, jog vienas iš svarbiausių krepšinio elementų yra dviejų žaidėjų bendradarbiavimas tiek puolime tiek gynyboje.

Turnyro organizatorės Medos Juškaitės nuomone, po svarbiausio krepšinyje žaidimo vienas prieš vieną, seka du prieš du ir jau tik po to eina trys prieš tris ar penki prieš penkis.

Daugelis krepšinyje naudojamų derinių galiausiai baigiasi žaidimu 2x2 (pick and roll), o ir ruošiantis turnyrui tikrai lengviau suburti dviejų žaidėjų komandą nei trijų. Todėl organizuojant turnyrą sudarytos galimybės dalyvauti tiek šeimos nariams, tiek įvairiausio amžiaus krepšinį mėgstantiems žmonėms, neišskiriant ir aukšto lygio, įvairiose lygose žaidžiančių krepšininkų, kurie taip pat ne kartą pareiškė norą būti neišstumti iš gatvės krepšinio atostogų metu.

„LitNaglis 2x2” krepšinio turnyre galės dalyvauti šių amžiaus grupių dalyviai:

2x2 GRUPĖS:
Merginos (grupėse su metais jaunesniais vaikinais), vaikinai:
U-10 ; U-12 ; U-14 ; U-16 ; U-18;
Moterys: 17+
Vyrai: 19-25 ; 26-35; profesionalai; 36-55 ; 55+;
Mišri: (moteris + vyras )
Šeima: (vaikas + mama/tėtis)

Turnyro metu bus organizuojami įvairūs konkursai žiūrovams ir dalyviams, o gerą nuotaiką palaikys „Palangos“ krepšinio komandos šokėjos ir DJ. Visi dalyviai bus aprengti specialiais turnyro marškinėliais, o ir iškovoti prizai tikrai nenuvils pirmųjų krepšinio 2x2 nugalėtojų.

Visa informacija apie turnyrą ir registraciją pateikta socialinio tinklapio facebook paskyroje: LitNaglis 2x2

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.