Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA kitą sezoną debiutuosiantis Tomašas Satoransky pasitiki savo jėgomis. Su Vašingtono „Wizards“ komanda susitaręs čekas tinklalapiui „Eurohoops“ patikino, jog jis jau yra pasiruošęs rungtyniauti NBA.

„Nenoriu galvoti, kad kažkam kažką turiu įrodyti, nes po to tu gauni pernelyg daug spaudimo. Manau, kad per pastaruosius dvejus metus „Wizards“ komandai jau įrodžiau, kad galiu žaisti NBA“, – savo jėgomis pasitiki Satoransky.

Praėjusią savaitę spaudoje pasirodė pranešimų, kad krepšininkas galutinai susitarė su Vašingtono ekipa dėl trejų metų trukmės ir 9 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. Pats krepšininkas šią informaciją patvirtino.

„Taip, aš turiu susitarimą su šia komanda, bet tai yra viskas, ką galiu jums pasakyti, nes dar nėra nieko oficialaus“, – atsargiai kalbėjo Satoransky.

Čekas paliko „Barcelonos“ ekipą, kurioje rungtyniavo nuo 2014 metų. Atletas su katalonais turėjo ilgalaikę sutartį – ji turėjo galioti iki 2020 metų.

„Wizards“ komanda krepšininką prieš ketverius metus buvo pasirinkusi 32-uoju šaukimu.

Praėjusį sezoną Eurolygos turnyre Satoransky vidutiniškai rinko po 9 taškus, atliko po 4,2 rezultatyvaus perdavimo bei atkovojo po 2,8 kamuolio.

Komentarai:
Wizz
Čia stealas už tokią juokingą algą.
2016-07-05
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.