Nuotr.: FIBA Americas
Nuotr. FIBA Americas

Į savo gretas pasikvietus vieną Madrido „Real“ komandos lyderių Sergio Rodriguezą, Filadelfijos „76ers“ ekipos vadovai užsigeidė kitos karališkojo klubo žvaigždės.

Skelbiama, kad Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) autsaideriai susidomėjo Rudy Fernandezo paslaugomis bei 31-erių metų krepšininkui pateikė dvejų metų trukmės ir 20 milijonų JAV dolerių vertės pasiūlymą.

Fernandezas turi dar du sezonus galiosiantį kontraktą su „Real“. Pasak Ispanijos žiniasklaidos, jeigu jis norėtų persikelti už Atlanto, ispanas Madrido ekipai turėtų sumokėti keturių milijonų eurų kompensaciją.

Gynėjas NBA nebūtų naujokas – jis elitinėje krepšinio lygoje žaidė 2008-2012 metais bei atstovavo Portlando „Trail Blazers“ ir Denverio „Nuggets“ ekipoms.

Praėjusį sezoną Eurolygoje Fernandezas vidutiniškai rungtyniaudavo po 22 minutes, pelnydavo po 7,6 taško, atkovodavo po 2,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Rodriguezas su „76ers“ susitarė dėl vienerių metų ir penkių milijonų JAV dolerių vertės sutarties.

Komentarai:
Anonimas
Šitam lopui 20mln... Vasaros lygoj geresnių tikrai surast galima.
2016-07-05
+1
Atsakyti
Kazkokia pieva 20 milijonu puse atskaiciuoja mokesciai ir dar 4 sumoka.. Zaidzia uz 6 milijonus doleriu du metus ir dar 76 :)))
2016-07-05
Atsakyti
.
:D :D :D
2016-07-05
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.