Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Nuotr. Sputnik - Scanpix

Jano Vesely apsisprendimo ilgai laukusi Stambulo „Fenerbahce“ pagaliau gali trinti rankomis – čekas ir toliau vilkės Turkijos didmiesčio ekipos marškinėlius.

Abi pusės susitarė dėl trejų metų sutarties. Tiesa, krepšininkas po kiekvieno sezono turės galimybę keltis į NBA.

Būtent iš pajėgiausios planetos krepšinio lygos Vesely šią vasarą pasiūlymų netrūko. Skelbta, kad juo aktyviai domėjosi dvi komandos.

„Eurohoops“ anksčiau skelbė, kad Vesely ir Stambulo komanda buvo susitarusi dėl dvejų metų trukmės ir 6 mln. eurų vertės kontrakto. Tačiau vėliau aukštaūgis pradėjo abejoti savo sprendimu ir NBA komandos per keliolika valandų krepšininką galėjo priversti galutinai persigalvoti.

Vesely šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per mačą žaisdavo po 27 minutes, pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 6,7 kamuolio, atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo po 1 metimą ir rinkdavo po 15 naudingumo balų.

Komentarai:
Anonimas
europoj jis dominuoja, nes dėl savo atletisizmo, o nba kur ten dauguma tokių šoklių, jam neturint gero metimo ir niėko neišėjo parodyt.
2016-07-09
+2
Atsakyti
joakimasno
nba pajuokos objektas, bet europoj maladecas
2016-07-09
+3
Atsakyti
Kazinau seip soklus bei greitas kaip Centras, bet kai Lt losia pries Cekija Valnciunas nesunkiai ji sudorojo truksta vaikiui mases ginantis pries stiprius fiziskai c , taip pat ir Cska ji uzdare bei zaide per ji butent , Manau prioritetas turejo but islaikyti Udoh kuris yra turbut geriausiai vesiginantis centras eurolygoje cska gynejai nieko negalejo pries ji padaryt po pasikeitimo 2x2 nando su teo gavo berods po 2 blokus o pats israse udohas gal 7..
2016-07-09
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.