Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Alessandro Gentile lieka rungtyniauti Europoje. Italui vėl nepavyko įgyvendinti svajonės praverti NBA duris, todėl jis ir toliau vilkės Milano „Emporio Armani“ marškinėlius.

Italijos čempionų komandos kapitonas iki liepos 10 dienos galėjo nutraukti savo sutartį bei pakelti sparnus už Atlanto, tačiau to 24 metų 200 cm ūgio krepšininkas taip ir nepadarė.

Puolėjui nepavyko susitarti dėl kontrakto su Hjustono „Rockets“ ekipa, o ši teisių į vieną Italijos rinktinės lyderių iškeisti nepanoro.

2014 metų NBA naujokų biržoje 53-uoju šaukimu pasirinktam aukštaūgiui ateinantis sezonas Milane bus jau šeštasis. „Emporio Armani“ garbę jis gina nuo 2011 metų.

Praėjusį sezoną Gentile dėl traumos Eurolygoje sužaidė tik 6 mačus, tačiau per juos vidutiniškai rinko net po 20 taškų, po 3,5 atkovoto kamuolio bei po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.