Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pastaruosius dvejus metus kartu su Jonu Valančiūnu vienoje komandoje žaidęs Jamesas Johnsonas kitą sezoną su lietuviu susitiks aikštėje kaip varžovai.

Skelbiama, jog 29-erių metų 206 cm ūgio amerikietis palieka Toronto „Raptors“ ir keliasi į Majamio „Heat“, su kuria sukirto rankomis dėl vienerių metų ir keturių milijonų JAV dolerių vertės sutarties.

Praėjusį sezoną Johnsonas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) vidutiniškai rungtyniaudavo po 15 minučių, pelnydavo po 4,7 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Anksčiau aukštaūgis taip pat yra atstovavęs Čikagos „Bulls“, Sakramento „Kings“ ir Memfio „Grizzlies“ ekipoms. Toronte jis iš viso yra praleidęs trejus metus su pertraukomis – 2011-2012 ir 2014-2016 metais.

Komentarai:
Anonimas
labiausiai neįvertintas NBA žaidėjas manau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.