Marko Popovičiui sezonas baigėsi. Vienam geriausių Europos įžaidėjų prireiks operacijos. Trauma gynėją išves iš rikiuotės dviem mėnesiams.

Nežinoma, ar M.Popovičius galės atstovauti Kroatijos rinktinei rugsėjį vyksiančiame Europos čempionate. Vienoje grupėje kroatai kovos ir su Lietuvos rinktine.

Kojos trauma gali M.Popovičiui atsiliepti ir ateityje. Medikai dvi savaites nesugebėjo rasti problemos kojoje. Pavėluotas reabilitacijos laikotarpis vėliau gali sukelti panašių traumų.

Kroatijos spauda praneša, jog trauma anksčiau laiko privertė baigti M.Popovičiaus karjerą Zagrebo "Cibona" ekipoje. Neabejojama, kad vasarą gynėjas paliks šią ekipą.

Šį sezoną per 17 Eurolygos rungtynių M.Popovičius vidutiniškai pelnydavo 15,4 taško, atkovodavo 2,1 kamuolio bei atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
blogai... pas tuos kroatus daabr taip nieko nera, tik keli normalus krepsininkai, o kai dar vienas iskrito tai is viso gali buti prastai... na nebent kox kukocius zais, bet jis jau ne tuose metuose, kad apie rinktine galvotu...
2005-05-26
-1
Atsakyti
na ir gerai
2005-05-25
+4
Atsakyti
Kuo daugiau traumuotu tuo geriau musu rinktinej...
2005-05-25
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.