Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė trečiadienio rytą jau treniravosi Malagos arenoje, kurioje ketvirtadienį žais atsakomąjį mačą su Ispanijos rinktine. Pirmąsias rungtynes Kaune lietuviai pirmadienį laimėjo po pratęsimo 87:83.

Baigiantis treniruotei Lietuvos rinktinės strategas Jonas Kazlauskas įvardijo tris išvadas po pirmojo mačo, kurios turės įtakos ketvirtadienio rungtynėms.

„Pirmasis rūpestis, kad truputį vangiai, gal kiek ir išsigandę, pradėjome rungtynes Kaune. Reikia išvengti tokių psichologinių duobių, kad jų daugiau nepasitaikytų. Antra – stengdamiesi žaisti greitai padarėme per daug klaidų. Trečia – kai kuriose rungtynių atkarpose mūsų judėjimas buvo nepakankamai geras, buvo daug statiškų pozicijų”, – sakė Kazlauskas.

Mažėjant kontrolinių rungtynių skaičiui ir laikui iki Olimpinių žaidynių, daugiausia dėmesio, pasak Kazlausko, bus skiriama individualiam meistriškumui.

„Praėjusios rungtynės parodė, kad einame teisingu keliu, esame aukščiausio lygio komanda. Dabar lieka gerinti kiekvieno žaidėjo individualų meistriškumą”, – sakė rinktinės strategas.

Kazlauskas taip pat pripažino, jog žaisdamas su ispanais, kurie bus vienoje atrankos grupėje Rio, visų kortų varžovams neatskleis.

„Tačiau po pirmų dvejų rungtynių grupėje jau bus sunku ką nors nuslėpti”, – sakė J.Kazlauskas.

Lietuvos ir Ispanijos rinktinės kontrolines rungtynes Malagoje žais ketvirtadienį 21.45 val. Lietuvos laiku. Jas tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Kazlausko komentarai:

Komentarai:
rkf
Donce3000LMbackNa o kas ne taip? Kad Kazlas nusisneka pastoviai tai cia vien i jo amziu paziuri ir supranti, o Valanciunas malkos moda ijungs tada kai rinktinei LABIAUSIAI REIKS JO PAGALBOS - Balkis tiesiog pradings, bus panasu i pirma kelinuka su ispanais kai vaikas apsivarydavo JV be jokiu pastangu ir pagalvojus - ar ten butu tuo metu Valanciunas ar sukrauta malku eile rezultatas butu lygiai tas pats - dejimas i musu krepsi :(


O tau apskritai kas nors įtinka? :D Toks didelis ekspertas esi, kad tik ant rinktinės pamazgas pilti sugebi. Na ir dar komentaruose labai kietą primest. Vaikystės traumos? Užjaučiu. Pasigydyti reiktų ;)
2016-07-21
-20
Atsakyti
:D
Donce ziauriai sustru nori pasirodyti ir visus tesleis vadina, reiktu tau paploti nes man rodos jis ryzas yra :D niekas jam netinka ir i rinktines trenerius kandidatuotu jauciu pacesa arba savo mama.

Nuodinga visuomenes atmata viska apsikantis aplink save ir po to tame sude voliojasi juokiasi ir toliau linksmai gyvena,

tokius reiketu deportuoti i siaures koreja arba bent jau rusija ten galetu savo pamazgas pilt
2016-07-21
-5
Atsakyti
Irmis
Donce esi idiotas ,eilinis trolintojas nieko neišmanantis apie krepšinį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-21
+10
Atsakyti
Geras
80 % komentaru nepalaiko rinktines ? Kas vyksta sitame portale ?
2016-07-21
+1
Atsakyti
sdf
nabet tikrai ispanu jaunuolis JV nepriekaištingai pagavo puldamas ant judesio po krepšiuir ne viena karta


pirmoje puseje taip, bet antroje Jonas pries ji tiesiog dominavo
2016-07-20
-1
Atsakyti
antiDonce
man Donce nepatinka,nes jis lochas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-20
-2
Atsakyti
na
bet tikrai ispanu jaunuolis JV nepriekaištingai pagavo puldamas ant judesio po krepšiu

ir ne viena karta
2016-07-20
+1
Atsakyti
Aga
Realiai levas krepsinio portalas, jei vietoj komentaru du gaidukai kapoja sau chata...
2016-07-20
-5
Atsakyti
sdf
Donce3000LMbackNa o kas ne taip? Kad Kazlas nusisneka pastoviai tai cia vien i jo amziu paziuri ir supranti, o Valanciunas malkos moda ijungs tada kai rinktinei LABIAUSIAI REIKS JO PAGALBOS - Balkis tiesiog pradings, bus panasu i pirma kelinuka su ispanais kai vaikas apsivarydavo JV be jokiu pastangu ir pagalvojus - ar ten butu tuo metu Valanciunas ar sukrauta malku eile rezultatas butu lygiai tas pats - dejimas i musu krepsi :(


o kaip atrode antroje puseje Valanciunas kloune? ;DD
2016-07-20
-4
Atsakyti
sdf
Vaidas Miltenispydare sdf, jau ant tiek degradavai, kad knaisiojiesi po kitu vartotoju komentaru istorija??Get a life man ;PPP


o tu degrade ant tiek bijai prisisneket, kad net is anonimo rasineji, taip sakant bobike esi, negali uz bazara atsakyt
2016-07-20
+5
Atsakyti
sdf
Donce3000LMbackTesliau tu, kur tavo atsakymas ka rinktumeis treniruoti jeigu butum Neutralus krepsinio specialistas ir grynai i viska zvelgtum is profesionalios krepsinio puses be emociju?Geda paciam prisipazinti jog Lietuva is bedos imtum treniruoti, o cia mano senu komentaru nemetyk, nes parodai koks esi degraqdaves moraliskai zmogus bei dar parodai kokia didele as cia zvaigzde esu, nes kaip kitaip pasakyti, jeigu tokie vidutiniokai knaisiojasi po mano komentarus :D


ka tu cia bandai irodyt su tuo "ka rinktumeis treniruoti" tai bbz ;DD cia kiekvienas rinktusi tuos, kurie zaidzia komandai, pas kuriuos komandoje visada puiki atmosfera, nera savanaudziu, egoistu. gerai cia prajuokinai su tais kroatais, jie yra didziausi europos luzeriai, kurie visada surenka gera sudeti, bet niekada nieko nelaimi.
2016-07-20
+8
Atsakyti
rkfO tu tai tikrų tikriausias fanas, Kazlauską pezalu vadindamas, o Valančiūną malka. Maladec ! Tikri fanai turi pastatyt rinktinę į vietą.


Na o kas ne taip? Kad Kazlas nusisneka pastoviai tai cia vien i jo amziu paziuri ir supranti, o Valanciunas malkos moda ijungs tada kai rinktinei LABIAUSIAI REIKS JO PAGALBOS - Balkis tiesiog pradings, bus panasu i pirma kelinuka su ispanais kai vaikas apsivarydavo JV be jokiu pastangu ir pagalvojus - ar ten butu tuo metu Valanciunas ar sukrauta malku eile rezultatas butu lygiai tas pats - dejimas i musu krepsi :(
2016-07-20
+4
Atsakyti
Vaidas Miltenis
pydare sdf, jau ant tiek degradavai, kad knaisiojiesi po kitu vartotoju komentaru istorija??Get a life man ;PPP
2016-07-20
+1
Atsakyti
sdfLT 2013 i kroatus kojas nusivale pusfinali, pernai jie astunfinali atrodo krito, ka dar papasakosi?


Tesliau tu, kur tavo atsakymas ka rinktumeis treniruoti jeigu butum Neutralus krepsinio specialistas ir grynai i viska zvelgtum is profesionalios krepsinio puses be emociju?

Geda paciam prisipazinti jog Lietuva is bedos imtum treniruoti, o cia mano senu komentaru nemetyk, nes parodai koks esi degraqdaves moraliskai zmogus bei dar parodai kokia didele as cia zvaigzde esu, nes kaip kitaip pasakyti, jeigu tokie vidutiniokai knaisiojasi po mano komentarus :D
2016-07-20
+10
Atsakyti
sdf
o siaip tai smagu kartais klounu senus komentarus paskaityt ka snekejo kai rinktinei nesiseke, o finale grizo su medaliais

Donce3000LMback (0)

Kazlas jau nuo 2013 metu daro geda Lietuvos (elitinei rinktinei) krepsiniui pries kitas elitines komandas (turiu omenyje ispanus), neturiu omenyje visu belgu.

Jus manote kokie ispanai, serbai ar kita rimtesne komanda paziurejusi i 3 metus ta pati zaidziama medi bijos musu 1/8 etape?

Net estai, ukrainieciai jau perprato "ragu" deriniu schemas - man truksta zodziu, cia net mano pesimizma perspjove.

Jau 2013 reikejo sita siuksle mesti lauk su visais Saboniais, po tikrai konstruktyvios ir pelnytos BN'o kritikos, kas beje ilgesneje perspektyvoje issipilde beveik 100 procentu ir tik "demokratiniu laiku reketo" pagalba sitas ačkarikas su kiaules akimis liko siltoje vietoje, nes "gi medalis atveztas".

Na turiu dar vilties kad gruzinus gausime pirmame PO rounde ir kokius grybus turkus ketvirtfinalyje ar suzaisime kosmosines rungtynes ir pateksim i OŽ atranka.

Nezinau ar siemet blogiau negu Vroclave, kolkas viskas link to eina

:D :D :D po sito komentaro daugiau nekomentavai rinktines ir dingai porai men is eterio :D :D:D
2016-07-20
+3
Atsakyti
rkf
Donce3000LMbackVaikeliuk Sdf - gausim nuo brazilu, nigerieciu, kroatu (apie ispanus nereikia net kalbet), gal netycia ispersim pergale pries Argentinos pensininkus (kas irgi kelia klaustuka), po grupes namo ir bus liudna musu Lietuveleje, sudai ant rinktines pasipils is tokiu "fanu" kaip tu :)


O tu tai tikrų tikriausias fanas, Kazlauską pezalu vadindamas, o Valančiūną malka. Maladec ! Tikri fanai turi pastatyt rinktinę į vietą.
2016-07-20
+4
Atsakyti
sdf
Donce3000LMbackTu man atsakyk i klausima tesliau, o ne savo nesamones toliau kaip koks Butkevicius irodinek :) Ar sunku pripazinti, jog as esu teisus?Kroatai turi gera ir pajegu branduoli, kuri gludino gerus 3-5 metus (ir ten zaidejai auksciausio lygio, o ne Ulanovai, Maciuliai, Adukai ir kiti vidutiniokai), garantuotai juodasis arkliukas siemet bus ir daug ka nustebins, manau tai komanda subrendusi rimtoms pergalems pagaliau.


LT 2013 i kroatus kojas nusivale pusfinali, pernai jie astunfinali atrodo krito, ka dar papasakosi?
2016-07-20
+1
Atsakyti
sdfvisi puikiai matom kaip sekas tom pavardem zaist ;DD kroatai 12 reitinge, kanada - 26 ;DD


Tu man atsakyk i klausima tesliau, o ne savo nesamones toliau kaip koks Butkevicius irodinek :) Ar sunku pripazinti, jog as esu teisus?

Kroatai turi gera ir pajegu branduoli, kuri gludino gerus 3-5 metus (ir ten zaidejai auksciausio lygio, o ne Ulanovai, Maciuliai, Adukai ir kiti vidutiniokai), garantuotai juodasis arkliukas siemet bus ir daug ka nustebins, manau tai komanda subrendusi rimtoms pergalems pagaliau.
2016-07-20
-4
Atsakyti
sdf
Donce3000LMbackdabar pats pagalvok, jeigu butum neutralus krepsinio treneris: ka rinktumei treniruoti ir tiketum jog yra didesni sansai imti medalius - Kroatus, Serbus, Kanadiecius ar Lietuvius? Lietuviai tikrai butu opcija c arba d be kalbu :)


visi puikiai matom kaip sekas tom pavardem zaist ;DD kroatai 12 reitinge, kanada - 26 ;DD
2016-07-20
+5
Atsakyti
Aplamai vos isperde pergale pries neseniai susirinkusius ispanus sausakimsoje namu arenoje ir Kazlui susisuko protelis, jauciu savo schemutese jau medalius regi, nes "va juk ispanus padarem", dziaugtis reikia kad Marco nera, o tai isleistu is startini abu Gasolius ir baigtus rungtynes po 5 min, siemet jauciu gal ir isstenes kelinuka koja kojon su ispanais...
2016-07-20
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.