Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Pajėgių žaidėjų puolėjų grandžiai ieškanti Atėnų „Panathinaikos“ komanda sulaukė pasiūlymo. „Žaliesiems“ yra siūlomas Naujosios Zelandijos rinktinės ir Saragosos CAI klubo narys Isaacas Fotu.

Skelbiama, kad „Panathinaikos“ vadovybė nėra itin susidomėjusi šiuo gautu pasiūlymu, kadangi jos prioritetas – Vitorijos „Laboral Kutxa“ puolėjas Tornike Šengelija.

Pastarasis turi dar vienerius metus galiosiančią sutartį su baskais, kurios vertė – 700 tūkstančiai eurų. Joje nėra numatyta išpirkos galimybė, tačiau Graikijos komanda laukia atsakymo iš Vitorijos dėl Šengelijos galimybių palikti šią ekipą.

Pastarajam krepšininkui ir Fotu atstovauja tas pats agentas, kuris „Panathinaikos“, kaip alternatyvą, pasiūlė zelandietį. Jo sutartyje su Saragosos komanda yra sutarta išpirkos galimybė, kurios vertė 400 tūkstančių eurų, o jos panaudojimo terminas baigsis pirmadienio vidurnaktį.

„Panathinaikos“ Fotu informavo, kad graikai neketina mokėti daugiau visos išpirkos – jie pasiryžę padengti 200 tūkstančių eurų.

Fotu praėjusį sezoną Europos taurės turnyre vidutiniškai per mačą aikštėje praleisdavo po 20 minučių, pelnydavo po 9,1 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio, atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 10,6 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.