„Rytas“ susidomėjo vidurio puolėju iš Latvijos (12)

2018-12-10

Vilniaus „Rytas“ domisi galimybe į komandą prisikviesti Krasnojarsko „Jenisej“ ekipoje rungtyniaujantį latvį Martiną Meierį, skelbia tinklalapis „sportando.com“. Tiesa, vilniečiai nėra vieninteliai juo besidomintys – į jį taikosi ir Sankt Peterburgo „Zenit“.

Hamiltonas palieka „Juventus“ klubą ir rungtyniauti ruošiasi Izraelyje (16)

2018-12-10

Naudingiausias Utenos „Juventus“ krepšininkas Alexas Hamiltonas pirmadienio vakarą savo Instagram paskyroje paskelbė paliekantis klubą – amerikietis rungtyniauti kelsis į Izraelį, kur atstovaus aukščiausios lygos autsaiderės Rišono „Maccabi“ ekipą.

Rubio tiki, kad Dončičius taps geriausiu visų laikų Europos krepšininku NBA lygoje (20)

2018-12-10

Ricky Rubio kaip ir Luka Dončičius į NBA lygą persikėlė iš Ispanijos grandų, o dabartinis Jutos „Jazz“ atakų organizatorius tiki, kad slovėnas ateityje taps geriausiu visų laikų europiečiu žaidžiančiu stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

„BasketNews.lt“ podkastas: atviras Martynas Gecevičius – apie jausmus „Rytui“, Vainauską ir santykius su Šeškumi (14)

2018-12-10

Po trijų užsienyje praleistų sezonų Martynas Gecevičius šį rudenį grįžo į Lietuvą. Jis sudarė sutartį su Prienų „Skycop“ ir greitai tapo vienu šios komandos lyderiu.

Bojanas Bogdanovičius: „Tikiuosi, kad žaisime pasaulio čempionate, nors esame toli nuo to“ (5)

2018-12-10

Indianos „Pacers“ puolėjas Bojanas Bogdanovičius žaidžia sėkmingiausią savo sezoną NBA čempionate, tačiau be jo FIBA atrankos languose kovojanti Kroatijos rinktinė gali nepatekti į pasaulio čempionatą.

Youngas jungiasi prie „Nuggets“ (2)

2018-12-10

Praėjusį sezoną Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionu tapęs Nickas Youngas galiausiai rado naują komandą. Denverio „Nuggets“ klubas oficialiai paskelbė sudaręs kontraktą su 33-ejų atakuojančiu gynėju bei tuo pačiu atleido Brandoną Goodwiną, kuris NBA taip ir nedebiutavo.

Adomaitis sudėliojo pagrindinius rungtynių su atsinaujinusia „Fiat“ akcentus (7)

2018-12-10

Vilniaus „Ryto“ ekipa pirmadienį ryte išskrido į Italiją, kur jau antradienį išbandys jėgas su reguliariojo sezono metu pasikeitusiu Turino „Fiat“ klubu. Prieš devintąjį Europos taurės turą išvykoje Dainius Adomaitis papasakojo apie pagrindines būsimas užduotis, varžovų pokyčius ir svarbiausius akcentus rungtynėse.

Moterų lygos MVP tapusi amerikietė – apie įspūdžius Lietuvoje ir legionierės duoną

2018-12-10

Prieš metus karjerai pirmąkart pakrypus į Europą, Kourtni Perry pastarąjį tarpsezonį antrąja savo stotele Senajame žemyne pasirinko Lietuvą. Pagrindinės vidurio puolėjos vaidmenį Ukmergės „Vilkmergėje“ užėmusi 25-erių amerikietė netruko įrodyti savo potencialo bei jau antrąjį mėnesį tapo naudingiausia MultiGyn Moterų lygos krepšininke.

Vos dukart suklydusi „Sūduva-Mantinga“ užfiksavo naują NKL rekordą

2018-12-10

Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ krepšininkai užfiksavo naują Nacionalinės krepšinio lygos rekordą klaidų grafoje.

Pasvalyje pratrūkęs Šeškus tvirtina nesusivaldęs ir prašo teisėjų atsakomybės (4)

2018-12-10 | Lukas Malinauskas

Karčią piliulę po skaudaus pralaimėjimo Pasvalyje nurijęs Prienų „Skycop“ strategas Virginijus Šeškus pripažįsta pasikarščiavęs po mačo vykusioje spaudos konferencijoje.

Brazys – apie Vovoro „Neptūną“, vilkų Fosterį ir Žagaro svarbą (1)

2024-03-26 | Lukas Katilius

Vilniaus „Wolves“ trenerių štabe įsivažiuojantis Mindaugas Brazys pasisakė apie savo buvusios komandos Klaipėdos „Neptūno“ rezultatus bei apibūdino darbą sostinėje.

Kokie keiksmai skrieja iš žiūrovų lūpų per „Žalgirio“ rungtynes?

Prieš akistatą su „Žalgiriu“ „Bayern“ neteko pagrindinio centro (14)

2018-12-10

Miuncheno „Bayern“ klubas penktadienio Eurolygos mūšį su Kauno „Žalgiriu“ pasitinka nukraujavęs priekinėje linijoje.

Grantas – LKL savaitės MVP

Jerai Grantas dominuoja „Betsafe–LKL“ čempionate. Klaipėdos „Neptūno“ atstovas praėjusį savaitgalį sužaidė geriausias rungtynes per karjerą Lietuvoje ir tapo „Betsafe–LKL“ savaitės naudingiausiu žaidėju.

Aukštaūgis per rungtynes su Alytaus „Dzūkija“ surinko 33 naudingumo balus ir pagerino asmeninį karjeros rekordą žaisdamas Lietuvoje. Grantas tai padarė vos per 24 minutes. 29 metų centras pelnė 18 taškų (7/8 dvitaškių, 4/4 baudų) atkovojo 8 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Veteranas Paulius Morkeliūnas pokštavo interviu metu

2018-12-10

Dešimtąją Nacionalinės krepšinio lygos savaitę užfiksuota eilė įspūdingų krepšininkų pasirodymų ir pagerintas šio sezono naudingumo balų rekordas.

Echodas – pretendentas laimėti Europos taurės kylančios žvaigždės apdovanojimą (10)

2018-12-10

Vilniaus „Ryto“ jaunieji krepšininkai Martynas Echodas ir Deividas Sirvydis įtraukti tarp Europos taurės kylančių žvaigždžių. Į šią kategoriją pateko geriausiai atrodantys iki 22-ejų metų krepšininkai.