„BasketNews.lt“ vasaros krepšinio stovyklos dalyviams – prestižinės aprangos (2)

2019-02-20

BasketNews.lt vasaros krepšinio stovykloje vasaromis sportuojantys jaunieji krepšininkai jau įprato, kad jiems suteikiamos aukščiausio lygio paslaugos ir inventorius. Kaip ir anksčiau, taip ir šią vasarą kiekvienas stovyklautojas gaus „Nike“ krepšinio aprangas, kurias platina „SIL.lt“.

Po finalo – į komisariatą: policija pradėjo tyrimą dėl pirotechniką naudojusių „Ryto“ sirgalių (38)

2019-02-20 | Laura Ivaškaitė

Karaliaus Mindaugo taurės finalas ne visiems Vilniaus „Ryto“ sirgaliams baigėsi geromis nuotaikomis – keliems iš jų teks atsakyti už pirotechnikos naudojimą.

Du trofėjus KMT turnyre iškovojęs „Rytas“ lankėsi Vilniaus savivaldybėje (10)

2019-02-20

Praėjusį savaitgalį „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyre triumfavęs Vilniaus „Rytas“ bei to paties turnyro metu LKL ateities taurę iškovoję „Ryto“ jaunimo ekipos krepšininkai šiandien sostinės mero Remigijaus Šimašiaus kvietimu lankėsi Vilniaus miesto savivaldybėje.

Thompsonas dar sykį išdavė Kardashian – šį kartą su šeimos drauge (16)

2019-02-20

Tristano Thompsono ir Khloe Kardashian šeimą purto dar vienas skandalas. „TMZ Sports“ praneša, jog Klivlando „Cavaliers“ aukštaūgis dar kartą buvo neištikimas savo dukrelės motinai.

Po „Real“ pasitraukimo Ispanijos lyga gali prarasti daugiau nei pusę televizijos žiūrovų (10)

2019-02-20

Madrido „Real“ komandai imantis vis rimtesnių veiksmų dėl pasitraukimo iš Ispanijos lygos, pradėti skaičiuoti galimi tokio karališkojo klubo sprendimo nuostoliai pirmenybėms. Pranešama, jog pagrindiniai „Endesa“ čempionato rėmėjai gali netgi svarstyti apie bendradarbiavimo nutraukimus.

TOP 10: geriausi lietuvių sezonai moderniosios Eurolygos istorijoje (11)

2019-02-20 | Jonas Lekšas

Milano „AX Armani Exchange“ lietuvis Artūras Gudaitis iki patirtos traumos žaidė nuostabų sezoną stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje ir po 18 turų vidutiniškai rinko po 20,7 naudingumo balo. Moderniosios Eurolygos istorijoje tik dviem lietuviams pavyko užbaigti sezoną fiksuojant didesnį nei 20 naudingumo balų vidurkį.

Djuko žvaigždės efektas: bilietai į NCAA mačą – nuo 2,5 iki beveik 11 tūkst. JAV dolerių (5)

2019-02-20

NCAA pirmenybėse žibanti Ziono Williamsono žvaigždė Šiaurės Karolinos ir Djuko universitetų komandą akistatą pakėlė į dar kitą lygį bilietų kainų atžvilgiu. Norintiems patekti į trečiadienį vyksiantį mūšį už bilietą mažiausiai teks pakloti 2,5 tūkstančio JAV dolerių (apie 2,2 tūkst. eurų).

„Ryto“ retro marškinėlius įvertinęs Šiškauskas: „Su šiomis aprangomis jie laimės viską“ (12)

2019-02-20

„Superinis finalas“, – tinklalapiui LKL.LT trumpai „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą apibrėžė buvęs ilgametis Lietuvos rinktinės žaidėjas, o dabar trenerio Dainiaus Adomaičio asistentas Ramūnas Šiškauskas.

Pasaulio devyniolikmečių čempionato burtai: grupėje laukia Lietuvos ir JAV dvikova (3)

2019-02-20

Ateinančią vasarą Lietuvos devyniolikmečių rinktinė savo jėgas išmėgins Heraklione vyksiančiame pasaulio čempionate. Ištraukus burtus paaiškėjo, kad jų jau grupių etape lauks JAV bendraamžiai.

Leo Westermannas: „Susidaro įspūdis, jog kiekvienoje Lietuvos arenoje žaidžiame kaip namuose“ (13)

2019-02-20

2016–2017 m. sezone Kauno „Žalgirio“ ekipos marškinėlius pirmąkart užsivilkęs prancūzas Leo Westermannas greitai tapo sirgalių numylėtiniu. Meistriškai perdavimus skirstęs, ypatingai lengvai į komandos kolektyvą įsiliejęs žaidėjas greitai tapo svarbia komandos dalimi.

„BasketNews.lt“ podkastas: Vidas Ginevičius – apie perėjimą į „Lietuvos rytą“ ir Skučo provokacijas (15)

2019-02-19

Buvęs ilgametis Kauno „Žalgirio“ žaidėjas, o dabar Utenos „Juventus“ treneris Vidas Ginevičius – šios savaitės „BasketNews.lt“ podkasto svečias. Su žurnalistais Karoliu Tiškevičiumi ir Vytautu Mikaičiu jis kalbėjo apie sunkų perėjimą į Vilniaus „Lietuvos rytą“, vaidybą aikštėje, trenerio darbą bei papasakojo apie Žygimanto Skučo paliktą žymę ant veido. Taip pat – apie laikus „Žalgiryje“, patirtį užsienyje ir kita.

Gentile po išsiskyrimo su „AX Armani Exchange“ galvojo apie karjeros pabaigą (2)

2019-02-20

Vienu perspektyviausių Italijos krepšininkų laikytas Alessandro Gentile prieš kelis metus rimtai galvojo apie karjeros pabaigą.

Ispanijos lyga be „Real“ – vis realesnis scenarijus: jį palaiko ir sirgaliai (7)

2019-02-20

Nors iš pirmo žvilgsnio Madrido „Real“ klubo planai po sezono palikti Ispanijos pirmenybes atrodė mažai tikėtini, tai tampa vis realesniu scenarijumi – jam pritaria ir dauguma sirgalių.

Krizė Turkijoje tęsiasi – nesulaukdami algų „Bešiktaš“ žaidėjai atsisakė treniruotis (1)

2019-02-20

Dar vienas Turkijos krepšinio klubas susidūrė su rimtomis finansinėmis problemomis. Šį kartą su šalyje vyraujančios finansinės krizės pasekmėmis susidūrė Stambulo „Bešiktaš“.

Lietuva sužinojo varžovus šių metų 3x3 pasaulio čempionate (2)

2019-02-20

Žaibišką šuolį 3x3 FIBA reitinge padarę lietuviai jau 2019-ųjų metų vasarą dalyvaus Amsterdame vyksiančiame Pasaulio 3x3 krepšinio čempionate. Lietuvos vyrų 3x3 krepšinio rinktinės sudėtis kol kas nėra aiški, nes įvairios komandos dėl šios galimybės vis dar kovoja „Hoptrans Winter Open“ 3x3 žiemos sezone, kuriame liko dar du etapai.

Artėjančią vasarą bus filmuojamas „Kosminio krepšinio“ tęsinys (1)

2019-02-20

Ilgai lauktas „Kosminio krepšinio“ tęsinys bus filmuojamas artėjančią vasarą. Tai patvirtino pagrindinis būsimo filmo herojus LeBronas Jamesas.

LiAngelo Ballas buvo sulaukęs dėmesio iš Londono klubo (8)

2019-02-20

Praėjusį sezoną Lietuvoje, Prienų „Skycop“ komandoje rungtyniavęs LiAngelo Ballas galėjo sugrįžti į Senąjį žemyną.

Brazys – apie Vovoro „Neptūną“, vilkų Fosterį ir Žagaro svarbą (1)

2024-03-26 | Lukas Katilius

Vilniaus „Wolves“ trenerių štabe įsivažiuojantis Mindaugas Brazys pasisakė apie savo buvusios komandos Klaipėdos „Neptūno“ rezultatus bei apibūdino darbą sostinėje.