Pagarba iš legendos: Dirkas apsivilko lietuviškus marškinėlius (4)

Vokietijos krepšinio legenda Dirkas Nowitzki bendravo su dokumentikos „Krepšinio namai“ kūrėjais bei apsivilko marškinėlius su Lietuvos simbolika.

Lietuvos krepšinio šimtmečio proga kuriamas dokumentikos ciklas „Krepšinio namai“ per dešimt dalių atskleidžia Lietuvos krepšinio kelią per pasaulį ir pasakoja šio kelio istoriją didžiąja dalimi kitų šalių legendų ir įvykių dalyvių lūpomis.

Prieš 20 metų – legendų Nowitzki ir Pau Gasolio akistata bronziniame Europos čempionato finale (2)

Lygiai prieš 20 metų 2001-ųjų Europos čempionate mače dėl trečiosios vietos ginklus surėmė dvi legendos – Pau Gasolis ir Dirkas Nowitzki.

Vokiečių žvaigždė sukratė 45 taškus, atkovojo 15 kamuolių bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus, tačiau bronzą iškovojo ispanai, kuriuos į priekį vedęs Pau surinko dvigubą dublį: 31 tašką, 10 atkovotų kamuolių ir 3 blokus.

Su specialia užduotimi į Slovėniją atvykęs „Mavs“ štabas ir Nowitzki mėgaujasi vaizdais Liublianoje (1)

Liublianoje lankosi su specialia užduotimi atvykęs Dalaso „Mavericks“ štabas su Dirku Nowitzki priešakyje. Klubo savininkas Markas Cubanas, vyr. treneris Jasonas Kiddas, generalinis direktorius Nico Harrisonas ir jo asistentas Michaelas Finley artimiausiomis dienomis Lukai Dončičiui oficialiai įteiks maksimalų penkerių metų ir 202 mln. JAV dolerių kontraktą.