Neeilinis kuriozas: iš tritaškio zonos pasiųstas kamuolys į krepšį įkrito nuo varžovo peties (1)

Niujorko „Knicks“ krepšininko Obi Toppino iš toli pasiųstas kamuolys net nelietė lanko, Indianos „Pacers“ žaidėjas Duane'as Washingtonas nesėkmingai mėgino sugauti atskriejusį sviedinį, kamuolys atsimušė Tyrone'ui Wallace'ui į petį ir įkrito į krepšį. Toppinui buvo įskaitytas taiklus tritaškis.

Neeilinis „Knicks“ startas: per 13 sekundžių sušvilptos 3 asmeninės pražangos ir techninė treneriui (1)

Niujorko „Knicks“ startas rungtynėse su Denverio „Nuggets“ buvo pažymėtas neeiline pradžia. Dar net neįpusėjus pirmajai rungtynių minutei, „Knicks“ krepšininkai R.J. Barrettas ir Nerlensas Noelis bendrai užsidirbo tris pražangas.

Praėjus dar kelioms sekundėms, teisėjai tuoj pat skyrė techninę pražangą vyr. treneriui Tomui Thibodeau. Iš viso per 13 sekundžių buvo sušvilptos 3 asmeninės pražangos ir viena techninė.

Draugiškame mače „Knicks“ puolėjas kamuoliu trenkė į varžovo veidą (3)

Niujorko „Knicks“ puolėjas Marcusas Morrisas buvo išvarytas iš draugiškų rungtynių su Vašingtono „Wizards“ už tai, jog kamuoliu trenkė į varžovo galvą.

„Jeigu tai būtų reguliariojo sezono rungtynės, tuomet to nebūčiau daręs. Mano komandai manęs reikėjo, turiu būti protingesnis. Kaip jau sakiau, „Knicks“ nesileis mindomi“, – apie savo poelgį pasisakė žaidėjas.