Nelaimė prieš rungtynes: bitė įgėlė Rudy Gobertui į veidą

Rudy Gobertą ištiko nelaimė – įgėlė bitė ir ištino veidas. Krepšininkas savo namo teritorijoje yra įsikūręs avilį, prie kurio dirbo kartu su bitininku. Prancūzas tikino matantis gerai ir galės žaisti artėjančios nakties rungtynėse su Dalaso „Mavericks“.

Turkijos talentą nubloškęs Rudy Gobertas buvo išvarytas iš rungtynių (2)

Rudy Gobertas sugrįžo į rikiuotę po devynių praleistų mačų, tačiau jo dvikova su Hjustono „Rockets“ baigėsi anksčiau laiko. Prancūzas neapsikentė Turkijos talento Alpereno Senguno veiksmais gynyboje ir nubloškė varžovą. Teisėjai skyrė diskvalifikaciją už tokį veiksmą.

Gobertas pataikė įspūdingą metimą iš kitos aikštės pusės

Tiksint paskutinei antrojo kėlinio sekundei gynyboje kamuolį atkovojęs Rudy Gobertas šveitė kamuolį per visą aikštę. Įspūdingas metimas įkrito, tačiau jis nebuvo įskaitytas, nes žaidėjas kamuolį dar lietė pasibaigus laikui.

Emocijų nevaldžiusiam Gobertui rungtynės truko 3 minutes

Pagrindinio Jutos „Jazz“ vidurio puolėjo Rudy Goberto rungtynės su Hjustono „Rockets“ truko vos 2 minutes ir 47 sekundes.

Iš pradžių prancūzas buvo nubaustas pražanga puolime prieš Jamesą Hardeną, o eidamas link atsarginių žaidėjų suolo aukštaūgis ranka nubloškė ant sekretoriato stalo buvusius daiktus.

Už tai jam buvo skirta techninė ir diskvalifikacinė pražangos. Gobertas šį sezoną pelno po 15,5 taško ir atkovoja po 12,8 kamuolio.