Prieš lietuvės rungtynes Europos taurėje – prakiuręs stogas

Giedrės Labuckienės atstovaujamos Žironos „Spar“ ekipos rungtynių Europos taurėje pradžią sutrikdė nenumatytos aplinkybės.

Ispanijos ekipa Vengrijoje turėjo 19.30 val. pradėti žaisti su Seksardo „Tarr“, bet rungtynių pradžia buvo atidėta dėl vandens lašėjimo į areną per stogą.

Nacickaitės triumfas: „Suknistai malonu kažką laimėti su šiais marškinėliais“

Po pirmojo istorijoje Lietuvos moterų 3x3 rinktinės iškovoto medalio Europos čempionate Kamilė Nacickaitė didžiavosi komanda.

„Jaučiuosi neįtikėtinai, – po mačo sakė Nacickaitė. – Daug strigome šiame turnyre, bet negalime teisintis. Atsidūrėme čia ir didžiuojuosi savimi ir ypač savo komandos draugėmis. Jos atsilaikė, stovėjome viena už kitą.

Manau, kad esame vertos medalio. Taip pat noriu pasakyti, kad suknistai malonu kažką laimėti su šiais marškinėliais (BasketNews past. rodo į Lietuvos užrašą). Šie marškinėliai mums reiškia visą pasaulį.“

Giedrės Labuckienės taškai po juvelyrinio komandos draugės perdavimo (1)

Moterų Eurolygoje užfiksuotas itin gražus momentas – Žironos „Spar“ ispanė Laia Palau atliko fantastišką perdavimą per nugarą, o kamuolį priėmusi Giedrė Labuckienė lengvai pasižymėjo taškais.