Landale'as – apie skrydį į Didįjį kanjoną, geriausią turinį kuriantį žalgirietį ir „Sizifo mitą“

„Žalgiris TV“ komanda pristato naują rubrikos #FollowMeZalgiris epizodą, kuriame apie savo socialinius tinklus ir įpročius juose pasakojo šiuo metu Australijoje esantis komandos legionierius Jockas Landale‘as.

Pirmą sezoną Kaune žaidžiantis australas atskleidė, ką seka socialiniuose tinkluose, kalbėjo apie bendravimą su sirgaliais bei apie komandos draugų keliamą turinį.

„Manau, kad geriausią turinį keliasi Nigelas Hayesas. Jis nuolat įkelia kažką juokingo. Be Nigelo, geriausią turinį neabejotinai turiu aš pats“, – nepasikuklino žalgirietis, kitame atsakyme prasitaręs, kad daugiausiai potencialo išpopuliarėti socialiniuose tinkluose turi Zachas LeDay.

„Eurolygos naujokų“ dokumentika: Landale'as aprodė privalumus Kaune ir mėgstamas vietas Vilniuje (8)

Kyle'o Hineso inicijuoto dokumentinio projekto „Eurolygos naujokai“ akiratyje – Kauno „Žalgirio“ australas Jockas Landale'as. Aukštaūgis aprodė „Žalgirio“ arenos privalumus – pirčių kompleksą, sukūrinę vonią, treniruoklių salę, klubo suteiktą butą ir pasidalijo savo mėgstamiausiomis vietomis Vilniuje. 

Landale'as jausmingai atsisveikino su „Partizan“ klubu (3)

„Mano pirmasis naujoko sezonas Europoje artėja prie pabaigos. Esu labai dėkingas „Partizan“ organizacijai, kuri suteikė man galimybę taip pradėti profesionalo karjerą.

Komandoje susiradau draugų visam likusiam gyvenimui, rungtyniavau prie geriausių sirgalių pasaulyje. Jų energija paversdavo rungtynes daug labiau jaudinančiomis.

Manau, kad nebūčiau tiek pasiekęs, jei ne komandos draugai, klubas bei sirgaliai. Dėkoju visiems, kurie yra susiję su „Partizan“. Visada būsite mano širdyje“, – socialiniame tinkle rašė Kauno „Žalgirio“ naujokas.