„Mūsų krepšinis“: „Žalgirio“ žaidėjai pereiti į „Lietuvos rytą“ ryžtasi tik gerai pagalvoję



Laida „Mūsų krepšinis“ pažvelgė į abejose Lietuvos grandų ekipose žaidusius krepšininkus ir jų istorijas pakeitus komandas. Visas laidas „Mūsų krepšinis“ rasite čia: http://www.musukrepsinis.lt/lt/index;news;show,id.20,item.1559




Komentarai

to visoms
As irgi keistai ziuriu i tos perejimus, bet tu bl tikrai atsilupes. Kas per komentaras? Ziauru raminkis. O del Graikikos, tai kaip su Spanouliu?
2011-11-28
-2
Atsakyti
visoms
k*rv*ms, kurios pereina is vienos komandos i kita noriu palinket, kad uz pinigus ir vaika savo kada nors parduotumet i vergija kokion vbokietijon, juk vis vien bus dzin. Juk tai tik biznis. Pabandytu graikijoj arba ispanijoj pereit is PAN i OLY ar is BAR i MRE...paziureciau...is karto butu pagydyti uz izeidima.

O is visu situ lopu be savigarbos, turbut galima butu pareiksti pagarba tik Maskoliunui, nes jis nepasidave romkos provokacijom ir turejo savigarbos spjaut i ta avigalviu banda.
2011-11-28
-2
Atsakyti
Anonimas
kaip taisykle yra vaikai , nebent tau vis dar 30 o tu gyveni palepej :) kliediasiai LKF ar krepsinio pasaulyje ar romka viena ranka ....
2011-11-28
+1
Atsakyti
vaikamsJus nemaišykit "Musu krepsinis" su "



Mūsų krepšinis yra LKF, todėl tai yra dar blogiau - jei net Lietuvos krepšinio federacija tokias nesąmones paisto, tai ko norėti iš eilinių sirgalių, kurie, kaip taisyklė, yra vaikai?
2011-11-27
+2
Atsakyti
vaikams
Jus nemaišykit "Musu krepsinis" su "Krepsinio pasaulyje"!

Ar video bent pažiūrit prieš komentuodami, nes labai jau kvailai atrodo.
2011-11-27
-2
Atsakyti
sstas musu krepsinis jau seniai tapes , zalgirio krepsinio laida ... viskas apie zalgiri o tas vedejas tai laikas jam nauju ideju pasisemt o ne per ceremonijas atsiklaupus rankas buciuot ....


Jo - ryškiai grybą pjauna, žmogelis, ir sapnuoja sovietinius sapnus, kada, Sabonio laikais, Žalgiris iš tiesų buvo Lietuvos simbolis, betgi dabar tai - tokia pat komanda kaip ir visos - jas sudaro įvairių šalių ir netgi ne pajėgiausi krepšininkai, todėl nėra dėl ko labai jau taip ir garbinti.

Jei tai būtų ne laida, kurios priedermė būti objektyviai, o klubo sirgalių reportažas, tada dar būtų galima suprasti (sava komanda visada labviau prie širdies), bet dabar tai laida pasirodė, kad niekuo nesiskiria nuo tų grybų, kurie nežinia dėl ko (tiksliau iš chuliganiškų paskatų) keikia kitas komandas, ypač Rytą, kitų komandų sirgalius.
2011-11-27
-4
Atsakyti
Moskoliunas grybas nieko nesuprato :DDD
2011-11-27
Atsakyti
ss
tas musu krepsinis jau seniai tapes , zalgirio krepsinio laida ... viskas apie zalgiri o tas vedejas tai laikas jam nauju ideju pasisemt o ne per ceremonijas atsiklaupus rankas buciuot ....
2011-11-26
-1
Atsakyti
Koks tolkas sito video :)??
2011-11-26
-3
Atsakyti
6:46 Lietuvos Ryto fanas nuogu užpakaliu :D
2011-11-26
-15
Atsakyti
butent tai tik darbas o ką mano saujalė fanų nereikia į tai kreipt dėmesio . Valgyt tai reikia juk o už buvima kadaise ryto ar žalgirio žaidėjų pinigai nemokami
2011-11-26
-3
Atsakyti
juozas
pirmoje vietoje tai darbas o tik antroje vietoje sportas . Normali ta migracija nieko čia baisaus
2011-11-26
+6
Atsakyti
Kur ? Va
6:27, Moskoliunai, jei basketnews trinsa komentarus, su keiksmazodziais, nereiskia, kad gali per video keiktis :)
2011-11-26
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.