„Krepšinio pasaulyje“: Romanovo interviu I dalis



Naujametinėje televizijos laidoje „Krepšinio pasaulyje“ Kauno „Žalgirio“ ekipos savininkas Vladimiras Romanovas leptelėjo, kad gali nebefinansuoti vieno stipriausių šalies krepšinio klubų.




Komentarai

Šaras
Gal matėt Vidą Mačiulį kur nors??Ai jo jis romanovo subinėj sulindęs..
2012-01-10
+1
Atsakyti
nesvarbu
Vidas Maciulis tai dar labiau Romanovui y subine sulyst negalejo...
2012-01-09
Atsakyti
Nu ir viską iki paskutinio žodžio Romanovas pasakė. Lietuviai juk žiauriai brangūs. Ne pagal Žalgirio biudžetą juos įpirkti, tai kodėl reikia jiems mokėt keliskart didesnes algas vien dėl to, kad jis lietuvis, kai atitinkamo lygio užsieniečių yra už mažesnę kainą. Viskas čia pakankamai paprasta. O visiems pagyvenusiems Žalgirio fanams, žinoma, kad norisi daugiau lietuvių komandoje, bet reikia žiūrėti objektyviai, o ne jausmais vadovautis.

O galų gale dabar pakankamai gera sistema sukurta jaunimui ugdyti (ačiū būtent Romanovui). Todėl reikia tikėtis, kad po kažkiek metų gal ir lietuviškesnį Žalgirį matysim.
2012-01-09
-2
Atsakyti
Vardenis
Eileraštukas geras, gaila tik, kad jo autorius ne tam dave jī perskaityti...
2012-01-09
-2
Atsakyti
Anonimas
troleibuse bobutes idomiau pletkina :)
2012-01-09
+6
Atsakyti
vardas
du dedilai bazarina
2012-01-09
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.