„Žalgiris“ dramatiškai nusileido „Bennet“



Pražanga Mantui Kalniečiui likus žaisti kiek daugiau nei 3 sekundes paskandino Kauno „Žalgirio“ (0-2) laivą Eurolygos „Top 16“ etapo antrajame ture. Aleksandro Trifunovičiaus auklėtiniai svečiuose 78:79 turėjo pripažinti Kantu „Bennet“ (1-1) krepšininkų pranašumą.




Komentarai

BEE
is zaidimo 2/10 :) trajakai 1/4. baisiausia tik kad imetes viena pradejo pernelyg pasitiket savim. bet siaip nelabai keista, nes tai buvo varzybos UZ ZALGIRI :) net jankunas pripazino kad jiem svarbu ryta nugalet, eurolyga ne taip svarbu :) paziurekit kaip kalnas uz Lietuva zaidzia :) buna demonstruojamas tikrai auksto lygio krepsinis is jo puses, nes zaidzia is sirdies, savo saliai, o ne nusususiam buratinui :) kiekvieno cempionato metu visi zalgiri palaikantys dziugauja ir saiposi is lryto, sakydami kad niekas kalno nesustabdys, nes "pagaliau subrendo kaip krepsininkas, atrado metima, priima teisingus sprendimus, zveris" ir t.t. bet tada jis grizta i savo niuria darbo vieta visam sezonui, kai geriau suzaidus gerbejai ant ranku nesioja, jei kas nepasiseka- su sudais maiso :) taip ir dingsta upas. SEKMES KALNAI
2012-01-26
+5
Atsakyti
k4
tikrai geda, tokia persvara issvaistyt. dieve dieve, kaip man gaila s.weems`o. kaip jam nepasiseke kad i toki šūdą pateko.
2012-01-26
-12
Atsakyti
Kiek dar laiko reikės, kad Kalnietis suprastų, jog jis niekada nebus Šaru ir iš eigos tokių metimų neprimėtys. 1 iš maždaug 10.............
2012-01-26
-15
Atsakyti
viskas, top -16 baigtas, nebera sansu eiti toliau, kazin ar 4 is eiles rungtynes laimes, o sis pralaimejimas tikrai jegu nesuteiks, sunku atsigauti po tokiu pralaimejimu. Zalgiris nekeicia savo tradiciju, kas jiems yra, gal jie bijo laimeti ar kas blogai, amzinai pabaigas taip sudinai sulosia, kad varzovas net nenoredamas sugebetu laimeti, geda.
2012-01-26
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.