Džikičius: „Pralaimėjome rungtynes, kurioms gerai pasiruošėme“



Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Aleksandras Džikičius apgailėstavo, jog nepavyko įveikti Krasnodaro ekipos.




Komentarai

to slubis
Ruošėsi gerai, bet nepavyko to įvykdyti aikštėje. Yra skirtumas tarp blogo pasirengimo ir nesėkmių tai atliekant. Čia tau ne kokios matematikos uždaviniai kur jei pasiruošei gerau, gausi 10 nesunkiai. Kamuolys apvalus. Gal per treniruotes po derinių krito metimai, o vakar - ne. O ir ne viskam galima pasiruošti, nes priešininkai irgi ne iš paplūdimio atvažiuoja, o jie taip pat tam ruošiasi.
2012-02-22
Atsakyti
Su tokiais pasakymais tik pralaimetoju mentalitetas parodomas. Vel pavyzdys, kaip ieškoma pasiteisinimų dėl pralaimėjimų. Mano nuomone nugalėtojų komandos treneriui, treneriui - nugalėtojui tai netinkami žodžiai. Jeigu pralaimėjai, reiškia blogai pasiruošei, nes pralaimėjai - rezultatas gi nepasiektas, reiškia kažkas buvo nepadaryta.
2012-02-22
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.