„Jaunųjų talentų" ekipai talkina ir Lietuvos moterų rinktinės treneris



Lietuvos moterų krepšinio lygoje debiutavusi Vilniaus „Jaunųjų talentų" komanda galbūt negali pasigirti įspūdingais rezultatais. Viena pergalė ir šeši pralaimėjimai - skaičiai mirksintys turnyrinėje lentelėje. Dėl tokio komandos pasirodymo nerimauti nėra pagrindo. Vos šešiolikos su puse metų amžiaus vidurkį turinti ekipa sezone sugebėjo palaužti Kauno „Aistes-LSU" ir net tris kartus buvo arti pergalės.




Komentarai

Anonimas
jjjtjgmgmgg jtttttttttwtttwtwjwjwjwjwjwwtttwttwjwtwwwmmjttwtwtjttwjwtwma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2022-07-11
+3
Atsakyti
to \"platesnis mastymas\"
Ir ka Tu tuo nori pasakyti? Rinktineje klaipedietes pagrindo tikrai nesudaro, o kad visose rinktinese yra bent po viena klaipediete tai dar nieko nesako :) Juk galu gale Klaipeda nera kazkoks tai mazas miestelis kuriame butu tik kelios krepsini zaidziancios merginos...
2012-11-17
+5
Atsakyti
Platesnis matymas
kiek stebiu moterų krepšinį, tai lintelio nebuvimą puikiai užpildo Klaipėda ir visose amziaus grupese ir moteru rinktinei. Jau daug metų, nera nei vienos rinktines, kurioje nebutu klaipedieciu arba besitreniruojančių Klaipėdoje.
2012-11-14
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.