Maksvytis: „Ne pirmą kartą pralaimime trečiuosius kėlinius“



Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkams sukurti sensacijos antrajame DNB LKF taurės pusfinalyje nepavyko. Aleksandaro Petrovičiaus treniruojami Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai po atkaklios ir permainingos kovos 90:88 palaužė „Neptūną“ ir žengė į LKF taurės finalą.




Komentarai

klaip
Kazi - nei jus pralosete, nei rytas islose. Laimejo tik teisejai- pasipilde kisenes.
2014-03-31
+1
Atsakyti
is viso
atrodo kad lietuvoje issiseme teiseju teisejavimas su zalgiriu kai zaide prienai tai aiskiai matesi kad palaiko prieniskius tegu pasiziuri vaizdo irasa kiek teisejai padare klaidu kai neiskaite justono tritaski jis buvo ore judesi ir imete aisku buvo ir dar bauda tai aiski teiseju klaida ir kitu klaidu buvo paziurekite o kai zaide neptunas su rytu aiskiai matesi kad rytui nuolaidziauja labai tokioms zvaigzdem kaip songailai seibuciui nusijuokia jie niekada nesutinka su prazangom kazkodel nereguojama net nera perspejimo juodieji ryto nemoka statyti uztvaru jiems turi buti baudos nusvilpia neptunui labai grubiai zaide rytas kai ulanovas nukrito vos ne sutraumavo jam paciam bauda , kavaliauskas pries vasyliu sitaip bauduoti irgi neprotinga,o sukys teisejas jaunas ir ambicingas pirma ismok gerai teisejauti ...........
2014-03-30
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.