SPORT1: Tado Klimavičiaus metai



Tadas Klimavičius pirmą kartą savo karjeroje pasiruošimą sezonui pradėjo ne su klubine komanda, o su nacionaline rinktine. Ar tai galėjo atsiliepti jo suprastėjusiems rezultatams? SPORT1 paklausė paties žaidėjo. Kokią įtaką komandai padarė trenerių pasikeitimas? Ir kodėl žalgiriečiai taip prastai žaidžia rungtynių pabaigas? Visi atsakymai – ŽalgirisTV laidoje




Komentarai

visi sutinka kad asco reikejo atleist visi to norejom. bet jei butume zinoje kad grigas perims vaira tai nebutume sutike kad asco atleistu. patekom i top 16 visi stiprinasi o mes miegam idomi cia politika pas zalgiri.
2011-01-09
-3
Atsakyti
jus ka galvojat kad cia vien klimaviciaus tokia nuomone paklauskit visu zaideju dar net baisiau gal kalbes
2011-01-09
+3
Atsakyti
bliamba romanovai su motiejunu jus pasiklausykit ka sneka zaidejai apie griga vos ne atvira kritika jokios pagarbos kokiu jus pergaliu tikites kai zaidejai netiki treneriu ar jus komandos vadovai skaitotes nereikia mums tokiu vadovu jei nematot kas akivaizdu. kai reikejo serba atleist prikibot prie mazo kabliuko nu bet pona griga atleist yra koks 10 priezasciu o jus nematot tipo viska jus matot tik kazko nebedarot nieko..... kas pakeis salenga kaip jus ruosiates gintis tada su vienu sf. gera sezono pradzia daug vilciu o po to toks ispudis kad tycia kisat pagalius komandai i ratus.
2011-01-09
-2
Atsakyti
Ne zaidejai,o Klimavicius.Grigo vietoje padarycau isvadas del Klimaviciaus jisai gali zaisti,o gali ir ne
2011-01-09
+7
Atsakyti
Net ir žaidėjai pripazysta,kad sudas gaunas su treneriu keitimais.Bet geriausia tai sako visiskai keicia ginyba,o puolimas panasus.Nu nulužti galima Aco ginyba buvo superine,tai ja pakeite isviso be ginybos likom,nu bet tikejomes,kad gal puolimas pageres,o puolimas isliko toks pats ir gal net smuktelejo.Reziume arba Romanovas tycia sodina Žalgiri arba jis visiskas idiotas.
2011-01-09
+1
Atsakyti
dsds
Kaip mazdaug isivaizduoju kjas cia atsitiko , tai Gynyba susilpnejo tikrai ,nes pas ACO zmogus atidirbdavo į minutes ir jau koju nepavildavo , bet uztat rezultatss budavo, rotuodavo sudetim, o puolimui jegu nebeuztekdavo pas ACO , bet kas gi is to puolimo blog , jei vistiek pergale musu rankose buna? nelabai supratau kam reikejo atleisti toki treneri kieto charakerio ir velgi imti inteligentishko krepsinio atstova Rimanta Griga. Lietuvishkaskrepsinis nera blkogai , bet jis tiesiog perminkstas top ąš etapui ;)
2011-01-08
-1
Atsakyti
AUdrius
Grigas susiks visa reikala. nu ne Grigas o tas buratinas joptvaimat debilas yra kaskoks nesuprasi jo
2011-01-08
Atsakyti
Tai jau matom kad pakeite ginyba... Visiskai neliko tos gynybos, asilas Grigas. O sako puolimas kaip ir tas pats, tai tada nafik tas Grigas isvis jei puolima tapati paliks? Puolimas prie Aco buvo visiskas 0, taciau ginyba buvo gelezine, pas Griga tikejausi kad atsiras nuostabus puolimas, taciau ir to nematyti, o is ginybos pasidare 0. Tai isvis nafik reikejo ismest ACO??? Visiskai nemasto buratinas, jei norejo pasiekt rezultatu, reikejo imt geresni treneri, o ne Griga - lkl lygio treneri.
2011-01-08
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.