Zouros: Tai blogiausios rungtynės man vadovaujant „Žalgiriui“



Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio komentaras po LKF taurės pusfinalio




Komentarai

..To JDLaikykim špygas ,kad kitą sezoną Romka nusipirktų ruskių klubą ir nebebus tų keitimų :))


ir kas? jis vistiek Lietuvoje sėdi taip kad sunkiai jis paleistu žalgirį
2011-02-13
+2
Atsakyti
JD..Šaunuolis treneris ,kad pripažįsta kaltę ,o ne kaip Sireika ginasi ,kad ne jis kaltas ,dėl to man Zourous ir patinka ir jo nesmerkiu ,nes jei nori pasiekti gerus rezultatus reikia laiko ir padirbėti vasarą :)ir kad jis darytu keitimus o ne buratinas, vat ko dar reikia. :)


butent! bunant halej pries oly pasimate jo temperamentas, kai atejo iki jo lapukai su keitimais ir jis juos mete i zeme rendamas ir pradejo 'lietuvisko starto 5' keitimus, kai visa hale pabludus pradejo skanduoti "LIETUVA" tai pamacius :) va nuo tada man jis pradejo patikti :)
2011-02-13
+5
Atsakyti
..
To JD

Laikykim špygas ,kad kitą sezoną Romka nusipirktų ruskių klubą ir nebebus tų keitimų :))
2011-02-13
-2
Atsakyti
JD
..Šaunuolis treneris ,kad pripažįsta kaltę ,o ne kaip Sireika ginasi ,kad ne jis kaltas ,dėl to man Zourous ir patinka ir jo nesmerkiu ,nes jei nori pasiekti gerus rezultatus reikia laiko ir padirbėti vasarą :)


ir kad jis darytu keitimus o ne buratinas, vat ko dar reikia. :)
2011-02-13
+3
Atsakyti
..
Šaunuolis treneris ,kad pripažįsta kaltę ,o ne kaip Sireika ginasi ,kad ne jis kaltas ,dėl to man Zourous ir patinka ir jo nesmerkiu ,nes jei nori pasiekti gerus rezultatus reikia laiko ir padirbėti vasarą :)
2011-02-12
+2
Atsakyti
neverta net klausytis tu verteju :)
2011-02-12
-2
Atsakyti
karabas
Motriška versti nemoka :D
2011-02-12
+3
Atsakyti
patinka man tas zouros :) atrodo toks konkretus, grieztas ir prie reikalo einantis treneris. siek tiek primena man kemzura. nesneka nesamoniu, tik protingi pasisakymai
2011-02-12
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.