SPORT1: LKL žvaigždžių šventė žada keistis



Šiauliuose šiemet vykusi LKL žvaigždžių šventė nepaliko įspūdžio jos dalyviams. Krepšininkų ir lygos vadovų komentarai.

Taip pat žiūrėkite:




Komentarai

jaja
Tikekimes kad lkl zaigziu deina wiktu kauno arena :D
2011-03-26
-1
Atsakyti
zalgiriukas
Kuo toliau tuo blankesnėta zvagzdzių šventė.
2011-03-23
+3
Atsakyti
Mgs
Manau dejimu konkursas turi gryzti lkl kaip anksciau buvo dejimai i toli ir i auksti bent intriga siokia tokia atsirastu.
2011-03-22
+3
Atsakyti
Pagalvojau, ko reikia, kad šventė kitais metais būtų geresnė:

1. Piniginių prizų visai nereikia - žaidėjams tik kojas nusiblizginti su jais išeitų. Geriau daugiau pinigų sukišti į gražesnius ir kiek didesnius trofėjus(jie vos į delną telpa)

2. Kameros turi būti geresnės, operatoriai neturi grybauti.

3. Komentatorius. Geriausiai būtų Mikaitis, kuris BBL TOP10 komentuoja. Kitas variantas - R.Petrauskas, o iš bėdos galėtų būti ir Kunigėlis. Komentatorius negali būti nuobodus.

4. Garso suderinimas arenoje. Nieko nesupratau, ką Saulėns(na, gerai M.Stasiulis) ir Burlinskaitė šnekėjo. Ir patys vedėjai turi žinoti, ką kalbėti.

5. Švieslentė ekrane. Pasigedau jos dėjimų konkurse, nežinojau kiek balų kas surinko.

6. Dėjimų konkurso komisija. Reiktų pamąstyti apie buvusius legendinius žaidėjus, tikrai būtų įdomu., pvz: žiūrovams iškart kyla intriga kiek koks Sabonis duos balų. Ir dar reiktų komisijai staliuko, kad komisija atrodytų kaip komisija, nes juokingai atrodo, kai balai imami nuo grindų.

7. Motyvuoti žaidėjus pagrindinėse rungtynėse.

8. Muzika tam tikro konkurso metu. Nelabai gerai atrodo, kai žaidėjas mėto tritaškius ir dar muzika groja. Geriau pasistengtų gražų apšvietimą padaryti.

9. Buvusių žaidėjų rungtynės. NBA taip yra, įdomu žiūrėti į Pippeną, labai įdomu. Tai kodėl gi nebūtų įdomu pažiūrėti į kokį Štombergą, Žukauską.

10. Dėjimų konkurso formatas. Taisyklės turi būti aiškiai išdėstomos žaidėjams, o jiems turi būti skirta apie 2 minutes dėjimui atlikti. Taip konkursas pailgėtų ir nebūtų nesusipratimų.

11. Skills challenge. Toks buvo praeitoje žvaigždžių dienoje ir man visai patiko ir ne man vienam, kiek teko skaitinėti komentarus.

12. Muzika žvaigždžių rungtynių metu. Prieš kelis metus LKL žvaigždžių diena buvo Šiauliuose ir mane sužavėjo muzika žvaigždūnų žaidimo metu.

13. Žurnalistai. Negali būti "lievi", kurie darytų gėdą Lietuvai su savo "ekiureit" ir "When you ooouuu put to basket".

14. Motyvacija. Žaidėjai privalo būti motyvuoti laimėti, žvaigždžių diena atrodytų įdomesnė. Dėjimas po dėjimo banalu, todėl reiktų kuo gražesnių derinių, kamuolio perdavimų, tada būna įdomu.

Punktų galėtų būti ir daugiau, tačiau viską reiktų pradėti nuo smulkmenų. Nemanau, kad visa tai labai jau daug kainuotų, tačiau žiūrovai, sužavėti reginiu, norėtų apsilankyti ir kitais metais.
2011-03-22
+3
Atsakyti
truputi prajuokino mane tas palyginimas kai Griffin'as per kapota peršoko o tas iš Naglio per du vaikus ;D bet sjp tikrai tikiuosi kad kas nors bus keičiama ir nebus skubama visko pabaigt o tuos legionerius motyvuoti nzn..Gal po kokia šampano buteli už taiklu metima duoti kjp 1995 m ? ;D
2011-03-22
-1
Atsakyti
kitais metais vel tas pats bus :D lietuvoje niekas nesikeicia, lkl zvaigzdziu diena neisimtis
2011-03-22
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.