Trenerio magistro studijas pradės Antanas Guoga



Prieš dvejus metus startavusi Tarptautinė krepšinio trenerių magistro studijų programa vis labiau išsiplečia. Studijas šiemet įpusėjo Linas Kleiza ir Arvydas Macijauskas, o pirmakursių gretas papildė būrys žinomų krepšininkų.




Komentarai

liuchunkai
123
2017-08-21
-4
Atsakyti
aj ka jus cia bepezetumet, gerai, kad yra zmoniu kurie netingi ir nori ismokti kazko naujo ir tobuleti, mldc guoda ir kiti vyrai kas studijuoja. sekmes, o ypac gustui- reik tiketis bus geresnis treneris nei zaidejas :D
2011-08-01
-33
Atsakyti
Guoga: As komandos vadovas. WTF ???
2011-07-30
+4
Atsakyti
to as
avine tos magistro studijos ir yra LKKA
2011-07-30
-10
Atsakyti
o taip... Gustas i trenerius :) pergaliu bermudu trikampis :D
2011-07-29
-4
Atsakyti
Tai žinoma ne dėl trenerio, gi sakė pats, kad eina nes nori daugiau nusimanyt apie krepšinį.
2011-07-29
-5
Atsakyti
astokios ten ir studijos, balciunas nuo senu laiku su worcesterio univeru sueina, tai padare kazkokia bendra nesamone, eina kas tik turi pinigu, arba turi rysiu su balciunu - zaidzia ar zaide rinktineje, remia ja ir t.t. koks treneris bus is to guogos ir kur jis ten mokinsis, visiems jiems diplomai bus siaip sau isduoti, uz nuopelnus krepsiniui... Tikrieji treneriai ruosiami LKKA, daugelis lietuvos treneriu butent sia mokymo istaiga ir baige.


Nei tas Guoga ruošiasi būti treneriu, nei jis nori atimti duoną iš tavęs. Ne iš to jis gyvena. O kad nori plesti akirati ir giliau suprasti krepšinį reikia tik pasveikinti ir palinkėti kantrybės.
2011-07-29
+3
Atsakyti
Anonimas
Nejaugi neaisku, kad Guoga ne del trenerio profesijos nori?
2011-07-29
+10
Atsakyti
as
tokios ten ir studijos, balciunas nuo senu laiku su worcesterio univeru sueina, tai padare kazkokia bendra nesamone, eina kas tik turi pinigu, arba turi rysiu su balciunu - zaidzia ar zaide rinktineje, remia ja ir t.t. koks treneris bus is to guogos ir kur jis ten mokinsis, visiems jiems diplomai bus siaip sau isduoti, uz nuopelnus krepsiniui... Tikrieji treneriai ruosiami LKKA, daugelis lietuvos treneriu butent sia mokymo istaiga ir baige.
2011-07-29
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.