Kontroversiška MVP diskusija, mažėjančios JV minutės ir Moranto problemos | ENBAS



Rokas Grajauskas ir Mykolas Jankaitis po pertraukos susitinka aptarti šiuo metu NBA diskursą dominuojančios MVP temos, panagrinėti kaip kovas prasidėjo NBA žaidžiantiems lietuviams bei pasikapstyti po Ja Moranto skandalą. Šią tinklalaidę pristato 7bet. Temos: - Įžanga (0:00); - Roko kelionė po Anglijos šiaurės vakarus (01:02); - Atkakli kova dėl MVP titulo (10:52); - Ar MVP balsavimui gali turėti įtakos rasizmas? (22:34); - Vakarų konferencija - silpniausia per eilę metų? (32:51); - Tai vis tik - Jokičius ar Embiidas? (37:53); - Kartu su „Pelicans“ smengantis Valančiūnas (42:43); - Aukštesnę pavarą atradęs Sabonis (50:30); - Aiškiai geriausia lygos komanda tapę „Bucks“ (57:47); - Apie Ja Moranto situaciją (1:04:10); - Kaip rinktumėmės žaidėjus 2019-ųjų biržoje? (1:17:09); - Van Vleeto komentarai apie teisėjus bei „Netflix“ dokumentika (1:19:59). Patinka tai, ką darome? Prisijunkite prie mūsų BN+ platformos ir pasiekite daugiau unikalaus turinio: https://basketnews.lt/plius Laidų įrašai taip pat pateikiami jums patogiose audio platformose: Spotify: https://spoti.fi/36eykh0 iTunes: https://apple.co/38jvvwC Podbean: https://enbas.podbean.com/ Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose: Instagram: https://instagram.com/basketnews.lt Facebook: https://www.facebook.com/basketnews.lt BasketNews.lt e-parduotuvė: https://shop.basketnews.lt

Taip pat žiūrėkite:




Komentarai

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.